Thursday, August 11, 2011

Tee lista // Make a list

muistiinpanoja

30 days of lists...


Olette saattaneet huomata, että minä rakastan listoja. Listoja on hauska kirjoittaa, ne ovat helppoja ja nopeita. Niiden avulla on helpompi muistaa asioita ja jos joku iso asia mietityttää, hyvien ja huonojen puolien listaaminen auttaa aina. Listat ovat myös sympaattisempia kuin selkeämpiä kuin pitkät tekstit. Kaiken kaikkiaan mahtavia.

Voitte siis arvata, että olin innoissani kun löysin projektin nimeltä 30 Days of Lists. Kyseessä on haaste, johon osallistuvat kirjoittavat yhden listan päivässä annetusta aiheesta. Haaste on tarkoitettu nimenomaan niille, joilla ei ole aikaa tai innostusta kirjoittaa, piirtää tai skräpätä joka päivä sivukaupalla, mutta jotka tahtovat silti dokumentoida asioita.

Tämä on 30 Days of Lists -haasteen toinen kierros, ensimmäinen kierros pidettiin viime Maaliskuussa. Kakkoskierros kestää syyskuun ajan ja pidetään yksityisessä blogissa. Mukaan päästäkseen on siis ilmoittauduttava, osallistumismaksu on kuusi dollaria (noin 4,25 €). Luvassa on päivittäisten lista-aiheiden lisäksi tee-se-itse - ohjeita, vieraspostauksia ja arvontoja aiheeseen liittyen. Kaikki ennen 13.8. ilmoittautuneet saavat sisäänkirjautumistietojen lisäksi PDF-paketin, joka sisältää ekstramateriaalia, kuten ohjeita oman muistikirjan tekemiseen. He myös osallistuvat automaattisesti muutamaan arvontaan.

Jos on ollut vaikea keksiä, millä ne hyllyssä seisovat muistikirjat täyttäisi, miten olisi sarja listoja? Jos haasteeseen osallistuminen juuri nyt ei innosta, voit aina käydä ensimmäisen kierroksen blogissakirjoittamassa ylös silloiset lista-aiheet ja aloittaa niillä. Jos taas tämä tuntuu juuri sinun jutultasi, voit ilmoittautua mukaan täällä.

Kyllä, minä aion olla mukana ja listata kynä sauhuten!


***

You might have noticed how I love lists. They are fun, quick and easy to write. They make it easier to remember things and if there are some big issues you're pondering on, listing pros and cons will sure help. Lists are also more sympathetic and clear than long text. They are just great, all in all.

You can therefore guess how excited I was when I found out about the project called
30 Days of Lists. It's a challenge where participants write a list a day of the given topic. This challenge is meant for all those, who don't have time or energy to write, draw or scrapbook every day, but who still want to document things.

This is the second round for 30 Days of Lists,
the first one was held last March. This round will last through September and will be hosted in a private blog. You have to register to do the challenge, and it will cost 6 USD (approx. 4,25 €). On top of the list topics there will be DIY tutorials, guest posts and giveaways related to the topic. Everyone registered until Aug 13th will also get a PDF package full of extra materials, like tutorials for making yourn own notebook. They will also be automatically entered for some giveaways.

If you've had difficulties deciding how to fill all the notebooks you have, why not to fill them with lists? If you don't want to participate this challenge now, you can write down the list topics from the frist challenge and start with them. But if this sounds like your thing exactly, hop over here to register.


Yes, I will be participating and listing like crazy!

2 comments:

  1. Voiii, täällä yksi listantekijä! Sen lisäksi että kirjoitan usein kyllä tosi paljon niin teen myös listoja. Voisi käydä vähän kurkkimassa tuolta lisää lista-aiheita ja jatkaa listavihkoni täyttämistä hitusen aktiivisemmin. Listat on ihan parhaita!

    ReplyDelete
  2. Smaa mieltä, listat on parhaita! Ja kiva kuulla että teksti innosti :)

    ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...