Monday, August 29, 2011

Takaisin kouluun // Back to School

Back to school

Back to school


Tajusin hiljattain, että tämä on ensimmäinen syksy seitsemääntoista vuoteen, kun en ole menossa kouluun. Onneksi olen sentään töissä oppilaitoskirjastossa, niin en pääse liukumaan liian kauas koulumaailmasta.

Vaikka en olekaan menossa oppitunneille, pitäähän sitä nyt tytöllä kunnon penaali olla. Tämä löytyi Hietalahden torilta. Siinä on kaksi kynälaatikkoa, pystyyn nouseva kynäteline, laskin ja monta nappulaa. Ja se on söpö. "Totaalisen turha mutta tosi hieno", kuvaili mies. Eli siis kuin minua varten tehty.

***

I lately realized this is the first autumn in seventeen years when I'm not going to school. But at least I work in an school library so I won't get too far of the school word.

Even though I'm not going back to classes, a girl needs a good pen case. My case has two boxes for pens, a penholder, a calculator and various buttons. And it's cute. "Totally worthless but very cool" as my bf said. It's like this was made for me.

4 comments:

  1. Mä en ole ollut nyt pariin vuoteen koulussa. Kolmas syksy koulumaailman ulkopuolella taitaa alkaa juuri. Elämä on tosi outoa, kun en käy säännöllisesti töissäkään (arkipäivät hoitovapaalla, viikonloput töissä). Kaipaan kouluun tosi paljon, haluan oman penaalin ja kansion ja vihkoja ja repun!

    ReplyDelete
  2. Ja siis toki vielä itse aiheeseen: Aivan ihana penaali!!

    ReplyDelete
  3. Awww!! :) Nämä kynäboksit on kyllä niin hellyyttäviä..

    ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...