Wednesday, August 10, 2011

Sadepäiviä // Rainy Days


Today I feel...

Cafe time

In the tram

Rainy days

Little treasures

Happy journal page

Rag rug scarf

Fall music


Mietin pitkään, voiko hailakan väriset, eilen otetut sadepäiväkuvat ja tämän päivän värikkäämmät ototkset niputtaa samaan postaukseen (päivien raja menee kuvarivin puolivälissä, sen voi nähdä melkein paljaalla silmällä). Päätin että voi. Koska silloin, kun elämä tuntuu hailakalta, juuri niin kuin se eilen tuntui, minä kaivan värikynät esille. Tai ainakin värikkäät kuvat ja kirjavan räsymattohuivin. Sillä tavalla hailakkaa ja väsynyttä on helpompi kestää. Ja ehkä juuri siksi värit ovat minulle niin älyttömän tärkeitä.

Tällä viikolla olen herännyt monta kertaa yössä ja nähnyt outoja painajaisia. Tällä viikolla olen ollut väsynyt maanantaiaamusta asti, eikä väsymys tunnu helpottavan millään. Tällä viikolla olen yrittänyt olla syömättä ylimääräistä sokeria ja huomannut, että se on kamalan vaikeaa. Tällä viikolla suussani maistuu makeutusaine, ja se saa minut koko ajan kiukkuisemmaksi. Tällä viikolla olen kastellut varpaani ja vaihtanut tennarit kumisaappaisiin. Tällä viikolla olen ajatellut syksyä, unohtanut monta kertaa missä päivässä ollaan menossa ja odottanut viikonloppua enemmän kuin yleensä. Ja nyt on vasta keskiviikko.

***

I pondered a long time on whether or not I can combine both the pale, rainy pictures from yesterday and the more colorful ones from today to the same post (the line between the days goes in the middle of the row of photos and can be quite clearly seen). I decided that I can. Because when life feels pale, like it did yesterday, I bring out my colored pencils. Or at leas colorful pictures and my multicolored rag rug scarf. They make it easier to bear pale and tired days. And this may be the reason why colouyrs are so important to me.

This week I've woken up several times a night and had weird nightmares. This week I've been tired since Monday morning and there seems to be no end of it. This week I've been trying to live without extra sugar and noticed how incredibly hard it is. This week there's the taste of artificial sweetener in my mouth and it makes me crankier and crankier all the time. This week my toes have got wet and I've changed sneakers to wellies. This week I've been thinking of autumn, forgot what day it is for several times and waited for the weekend more eagerly than usual. And it's only Wednesday today.

2 comments:

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...