Tuesday, August 9, 2011

Löytöjä // Finds

Trift Finds

Trift Finds

Trift Finds

Trift Finds

Trift finds

Viime aikoina en ole tehnyt erityisen mahtavia kirppislöytöjä, mutta jotain kuitenkin. Pieneen pilkkukulhoon aion laittaa nappeja ja asettaa sen sitten työpöydälle, jotta pääsen räpläämään niitä aina miettiessäni ja tuumiessani (tuumia on muuten hieno sana!). Vanha Linnut värikuvina pääsee askartelumateriaaliksi, Hustvedtin kirjat ajattelin ihan lukea. Erityisen tyytyväinen olen keltaisiin rasioihin, joiden sisältä löytyy värikkäitä nastoja (tuossa nurinpäin käännetyssä lootassa on keltaisia). Tulevat piristämään ilmoitustaulua enemmän kuin tavalliset valkoiset. Näiden lisäksi olen kantanut kotiin myös aikakauslehtiä ja villaisen hartiahuivin.

Kaipaamme kovasti Turun kirppareita, emmekä ole vielä onnistuneet löytämään Helsingistä vastaavia lemppareita. Täällä osaamme mennä Valtterille ja Hietsuun, ja olemme kolunneet muutaman pienemmän paikan myös, mutta siihen se sitten jääkin. Osaisiko joku Helsingissä asuva (tai muuten vaan paikan tunteva) neuvoa hyviä paikkoja? Sekä perinteisen malliset torikirppikset että itsepalvelupaikat kiinnostavat. Ja saavat ne olla Espoossa tai Vantaallakin, kunhan paikalle pääsee helposti julkisilla. Jos tulee jotain mieleen, avaudu toki kommenttilootaan!

Terveisin nimim.
"ikävä Turkuun"
(vaikka kirpputorit eivät kyllä ole ainoa syy ikävään)

***

I haven't made any spectacular trift finds lately, but still found some nice items. I'm going to put buttons to that polka dot bowl and place it on my desk so I can play with them when I'm thinking. The old book about birds is for crafting, but the ones written by Hustvedt I'm looking forward to read. Most happy I'm about the yellow boxes filled with colorful thumbtacks (the one that's upside down in the picture has yellow ones in it). They are going to make my bulletin board look cuter that the regular white ones. In addition to the things in pictures I've also brought home some magazines and a woolen shawl.

I miss my old home town's flea markets and trift shops. Haven't found any favourites in Helsinki yet.

3 comments:

  1. Itte oon jonkin verran käynyt Korson kirppiksellä kun olin siinä lukiossa ihan vieressä (keskustasta suoraan K-junalla pääsee ihan viereen). Viime viikolla tuli käytyä myös Tuusulassa, mutta koska mentiin autolla niin mulla ei ole hajuakaan julkisilla sinne kulkemisen helppoudesta. Ja en ees taida muistaa sen kirppiksen oikeeta nimeä, sanottiin vaan "Tuusulan kirppis", mutta oli sillä joku oikeakin nimi. Keravalta löytyy myös muutama jos haluaa lähteä kattomaan (vaikkei nyt kyllä olekaan Vantaan rajojen sisällä enää, mutta junalla pääsee kuitenkin helposti), mutta ittellä ei kamalasti niistä ole kokemusta.

    ReplyDelete
  2. helsingissä on todellakin vähän huonohkot kirpparit verrattuna turkuun, suurin syy on törkeä hinnoittelupolitiikka (onneksi muutin onnellisesti takas turkuun:)). jäähallin kirppis on helsingissä mun suosikki, ja sitten muutamia pikkukirppareita on esim. malmin juna-asemalla, hakaniemessä (fidat sun muut), ja mannerheimintiellä finnair stadiumin kohdilla (löytyy pari kolme). tikkurilassa on kierrätyskeskus ja kaksi muuta kirpputoria. sinne jaksaa kävellä vaikka puistolan asemalta jos haluaa matkustaa helsingin sisäisellä. toivottavasti pääset näillä vauhtiin:) sitten jos pidemmälle jaksaa lähijunailla, niin kerava on loistokirppukaupunki!

    ReplyDelete
  3. Kiitos ihanat vinkeistä, niistä on hurjasti apua! Suunnittelemme jo retkiä Tikkurilaan ja Keravalle...

    ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...