Monday, August 22, 2011

Lainattua // Quoted

Horizontal fall

Kun näin Pikaland-blogissa Sara Fanellin taideteoksen jossa oli tämä teksti, sain valtavan ahaa-elämyksen. Sellaisen "juuri näinhän se on"-fiiliksen. Ilmankos elämä usein tuntuu etenevän niin valtavaa vauhtia, ihan kuin putoaisi rymisten sen läpi. En ollut koskaan ennen ajatellut, että vaakatasossakin voisi pudota, mutta se selittäisi paljon.

***

When I saw an artwork with this text by Sara Fanelli in Pikaland-blog, I realized something. Got a "this is exactly how it is"-kind of feeling. No wonder life seems to go so fast and often feels like I were falling through it. I had never thought one could fall horizontally, but that would explain at lot.

2 comments:

  1. muistikirjaa kaipailevaAugust 22, 2011 at 8:36 PM

    mistä ostit sun muistikirjan? hintaa oli?

    ReplyDelete
  2. Kiasman kaupasta, ja maksoi vissiin kympin. Mutta jos Kiasma on liian kaukana tai siellä ei enää ole, niin vastaavan saa tilattua mm. kustantajalta Chronicle Booksilta tai Amazonista. Kuvittajana on toiminut Mike Perry, nimellä hakemalla pitäisi löytyä.

    ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...