Saturday, August 6, 2011

Kesäasusteet // Summer Accessories

summer accessories

Tässä joitakin koruja, jotka olen ostanut nyt kesän aikana, ja tullut myös käyttäneeksi paljon. Muuten korujen käyttöni vähenee aina kesäisin, sillä kuumuuden ja hikisyyden johdosta niiden käytäminen on vähemmän mukavaa. Siinäkin mielessä odotan syksyä! Taidankin alkaa valmistautua syksyyn järjestämällä ja nostamalla esille koruni, jotka ovat edelleen muuton jäljiltä pahvilaatikossa. En vain ole vielä keksinyt mitään sopivaa tilaa tai säilytysratkaisua, jossa korut olisivat esillä ja helposti käytettävissä, mutta eivät kuitenkaan tiellä. Tilaa on liian vähän, sekä seinillä että pöydillä.

Käytetyimpiä kesäasusteitani ovat kuitenkin paljaat varpaat ja kirjasvärinen kynsilakka. Aurinkolasitkin aina silloin tällöin, mutta aika harvoin. Poikaystävä kysyi eilen, että miksi ihmeessä siristelen, enkä laita kassissa olevia laseja päähäni. Vastasin kerääväni naurunryppyjä mummouden varalle.

PS. Tuo punainen kynsilakka ei sitten niin ollut mun juttu. Olen välttänyt punaisia pitkään: koska punainen on jotenkin se "perinteinen" kynsilakkaväri, niin se kynsissä mulle tulee aina olo, että pitäisi itsekin näyttää perinteiseltä ja huolitellulta. Mitä en muuten ole, enkä edes halua olla. Nyt halusin sormuksen kanssa samanväriset kynnet joten kokeilin pitkästä aikaa, mutta näytti kyllä niin kummalta että ei tule tavaksi. Käytän kyllä kaikkia mahdollisia muita värejä, joten ehkä se ei haittaa, jos jätän punaiset kynsilakat jollekin muulle.

***

Let me introduce you some jewelry I've bought during this summer and actually used pretty much. I don't use as much jewelry as usually in summer, cause it's not so comfortable when it's hot and sweaty. That's another reason to wait for autumn! I think I'll start preparing myself with rearranging all my jewelry that is still in a cardboard box after the move. I just havent't come up with a good storaging idea yet. I'd like them to be prettily displayed and easily usable but still not on my way. I just don't have enough space, neither on walls or tables.

My most used summer accessories are bare feet and bright nail polishes though. And sunglasses every once in a while, not so often though. My boyfriend asked yesterday why I don't wear the glasses that are in my bag but squint my eyes instead. I told him I'm collecting smiley lines for the time I'm an old lady.

PS. That red nail polish so wasn't my thing. I've been avoiding red nails for long: because it's the "traditional" nail polish colour I always feel I should look traditional and and well groomed too. Which I by the way am not and don't even want to be. This time I wanted to coordinate my nails with my ring so I gave red another shot. And it looked so weird I won't make it a habit. I use all the other possible colours though, so maybe it's okay to leave red nails to someone else.


Sunny morning tea

Värikäs rannekorukasa, H&M

Colorful stack of bracelets by H&M

Summer accessories: birds

Pinkit pääskykorvikset, Kooky Gems

Pink sparrow earrings by Kooky Gems

Summer accessories: Red and apples

Hassu omenasormus, H&M.
Kynsilakka, We Care Icon, 13 True Red

Silly apple Ring by H&M
Nail polish, We Care Icon, 13 True Red

Summer accessories: matryoshka necklace

Maatuskakoru, Bijou Brigitte

Mathryoska Necklace, Bijou Brigitte

Summer Accessories: Paper beads

Paperihelmet (nähty myös täällä), Caring Hands

Paper beads (also seen here), Caring hands


2 comments:

  1. Omppusormus on kyl hieno. Ja punanen sopisi hyvin monivärisiin kynsiin jonkun muun värin kaveriksi. Dainty Squidilla oli ainakin joku tutoriaali siitä, miten tehdään polka dot -kynnet...

    ReplyDelete
  2. Uuh, tota en ollut tullut edes ajatelleeksi! Esim. punavalkoiset polka dot-kynnet ois aika hienot...

    ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...