Thursday, August 4, 2011

Jälleen yksi Kallio-postikortti // A postcard from Kallio, once again

The Bear Park

Cute little kiosk

Ice cream in Bear Park

Tea in Bear Park


Yksi lempihengailupaikoistani kesällä on Kallion karhupuisto. Se on lähellä kotiani. Se on pieni, joten kaverit on helppo löytää. Siellä on sekä nurmikkoa että kivetystä. Siellä kasvaa puita ja kukkia. Siellä on penkkejä istumista varten. Siellä on maailman söpöin lippakioski, josta saa Helsingin jäätelötehtaan jäätelöä (nam!). Ja ihan sen vieressä on ihana kirjasto. Voiko enää muuta pyytää?

***

One of my favourite places to hang out in summer is Karhupuisto (that would be literally translated as "Bear park") in Kallio, Helsinki. It's near my home. It's small enough, so you can easily spot your friends. There are both grass and paved areas. There are trees and flowers. There are benches to sit on. There is the cutest kiosk ever that sells very tasty ice cream (yum!) And it's right next to an awesome library. Can you ask for more really?

No comments:

Post a Comment

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...