Sunday, July 10, 2011

Tallinna // Tallin

On our way to Tallin

Watching the sea


Tallinnassa oli ihanaa. Ehkä siksi, ettei ollut kiirettä eikä sen kummempia suunnitelmia. Sai rauhassa vaeltaa ympäriinsä, katsella ympärilleen ja syödä kiireettä. Ohjelma koostuikin lähinnä edellämainituista asioista. Turun Keskiaikamarkkinoiden missaaminen ei harmittanut enää niin paljoa, kun Tallinnan vanhastakaupungista löytyi sattumalta vastaavat. Sieltä löytyi myös lomatunnelma, jonka onnistuin tuomaan mukanani kotiin asti. Toin muutaman muunkin asian, aineellisemman, mutta niistä lisää myöhemmin. Tulossa myös kauniita taloja, sillä kameran muistikortti näyttää täyttyneen lähinnä arkkitehtuurista.

***

It was lovely in Tallinn. Probably cause we had no hurry or no plans. We just wandered around, looked around and ate with no haste. We found a medieval fair in the old town, and I also found my holiday spirit. I even managed to carry it home with me. I also brought some other things, more concrete ones, but I'll tell about them later. You can also except some pretty buildings, as most of the pictures in my camera seem to be about architecture.

2 comments:

  1. Oi, hyvä että löysit lomatunnelman! Odotan innolla, että minkälaisia taloihanuuksia olet bongannut. Vanhat kaupungit on <3.

    ReplyDelete
  2. Lomatunnelma oli helpompi löytää, kun poistui hetkeksi kotoa. Täällä tiskivuoren ja pyykkikasojen keskellä se pääsee liian helposti piiloon ;)

    ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...