Sunday, July 24, 2011

Loman loppu // End of the holiday

Strawberry milk


Tänä viikonloppuna lähinnä söin marjoja, katsoin elokuvia, neuloin vähän ja vietin aikaa yksin. En ole liian innoissani siitä että huomenna on taas mentävä töihin, mutta ei se tunnu enää maailmanlopultakaan.

Tulossa seuraavaksi: käsityöprojekti josta olen melkoisen ylpeä!


***

This weekend was mostly about eating berries, watching movies, knitting a bit and having some me-time. I'm not too enthusiastic about going to work again tomorrow, but it doesn't feel like the end of the world anymore either.

Coming up next: a craft project I'm pretty proud of!

2 comments:

  1. ANTEEKSI NYT, mutta ovatko nuo marjat maidossa?! Voi apua :D Terveisin: Inhoan maitoa ja en tajua miks sitä pitää tunkea joka paikkaan

    ReplyDelete
  2. No kyllä! Kysessä on lapsuusmuistot mieleen tuova nostalgiaherkku eli mansikkamaito. Sitä on pakko syödä kerran kesässä, ja se kerta oli tänä viikonloppuna. Mutta älä huoli: loput pari litraa marjoja söin ihan sellainaan!

    PS. En mäkään kauheasti maidosta tykkää, joten en kyllä normaalisti tunge sitä joka paikkaan :D

    ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...