Friday, July 22, 2011

Ettei vaan pääsisi loppumaan... // So I wouldn't run out of it...

New yarn

New yarn


Mitä sanoinkaan eilen siitä, että langanostolakko ei kuitenkaan toimisi? Näitä tänään hankittua kahta kerää voitaneen pitää todisteena siitä, että tunnen itseni melko hyvin. Mutta kun Novitan talvimallisto oli tullut kauppaan ja siellä oli kaikkia ihania uusia värejä ja lankalaatuja! Ilman sen suurempaa harkintaa ostin kuitenkin vain vanhaa kunnon järkevää seiskaveikkosta. Ja käyttötarkoituskin on jo valmiina: näillä jatketaan keskeneräistä peittoa numero kaksi. Tosin poikaystävä totesi kerät nähdessään, että "hienot värit, mä tilaan noista vähinään yhden villapaidan". Just, olisi pitänyt arvata.

***

What did I say yesterday about how not buying yarn wouldn't work for me anyway? Well, I guess these two balls can be counted as evidence of how well I know myself. But there were new autumn/winter - yarns in the store with lovely new colors and types of yarn! And I only bought these basic sock yarns on a whim, nothing else. I also know how I'm going to use these: I'm gonna continue my unfinished blankie #2. Although, when my boyfriend saw these he said: "Great colors, I order at least one sweater with those". Right, I should have guessed this.

No comments:

Post a Comment

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...