Tuesday, July 26, 2011

Bloggauspaikka // My blogging spot

Where I blog from

My blogging spot


Suurimman osan ajasta bloggaan olohuoneen sohvannurkasta. Sohva on poikaystävän ja hänelle niin rakas, että jos pakotetaan valitsemaan niin minä kuulemma lähden ennen sohvaa. En siis pakota, kihisen vain hiljaa sohvalle. Sen väritykselle ja narisevalle istuimelle joka parkaisee joka kerta kun istun alas tai nousen ylös. Sohva ei todellakaan ole maailman mukavin, mutta viime aikoina olemme alkaneet ystävystyä. Yhä useammin unohdan kihistä ja käperryn nurkkaani mielihyvin.

Sohvan vieressä on pöytä jossa majailee muun muassa kulloinkin kesken oleva käsityö, kaikenlaista lankasekamelskaa sekä tarvittaessa syötävää (kuvassa aamiaiseni). Viereiselle istuimelle levitän yleensä muistikirjani, kynälaatikkoni, kamerani ja kaikenmaailman piuhat. Sellaiset oleelliset bloggausvälineet.

Mistä käsin sinä bloggaat? Kerro ihmeessä!

PS. Idea postaukseen saatu The Dainty Squid-blogista. Kiitoksia vain!


***

Most of the time I blog from our living room couch. The couch belongs to my boyfriend and is so dear to him that he says if I make him choose between us, I'll leave before the couch. So I won't even try, just quietly hiss to the couch. Because of its colour and the seat that squeaks every time I sit down or get up. It definitely isn't the comfiest of couches, but lately we've slowly begun to become friends. More and more I forget to dislike it and just happily sit down to use my computer.

Next to the couch there is a little table that holds a current unfinished craft project, messy yarns and something to eat if needed (that's my breakfast in the picture. To the seat next to me I place my notebooks, pencil box, camera, cables and other such blogging tools.

Where do you blog from? Go ahead and share!

PS. I got the idea for this post from The Dainty Squid. Thanks a lot!

3 comments:

 1. Byyh, mä ainakin tykään tosta sohvasta! Meidän nykyisessä on reik(i)ä ja oon koittanut keksiä miten saan miehen huijattua kierrätyskeskukseen metsästämään retrosohvaa :D

  ReplyDelete
 2. I love that sofa, it's awesome!

  I usually blog from my bed but there's no way I'm gonna show that though. :O

  ReplyDelete
 3. Anna: Mä taas yritän keksiä, miten saisin paikattua meidän sohvassa olevat reiät, sillä vaihtaminen ei tule kuuloonkaan. Reikiä on onneksi vain noissa käsinojien kulmissa, mutta niille pitäisi tehdä jotakin. Lisäksi sohva tarvitsee lisää tyynyjä, ehkä se mukavuusastekin siitä sitten kasvaisi.

  Erin: Thanks, my boyfriend will be glad to hear that!
  Whenever I'm not blogging on the sofa, I'm blogging on our bed. It's just so comfortable.

  ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...