Thursday, June 23, 2011

Viikon värikartta // Weekly Colour Chart



Päätin aloittaa uuden postaussarjan: joka viikko jaan yhden itse ottamani kuvan ja siitä tehdyn värikartan. Miksi? Koska rakastan värejä ja olen viime aikoina ihastunut erityisesti valokuvista tehtyihin värikarttoihin. Lisäksi niitä on hirveän hauska tehdä. Torstai olkoon siis tästä eteenpäin virallinen väripäivä. Toivottavasti en ole ainoa asiasta innostunut :)

Jos tahdot nähdä myös muiden kuvavärikarttoja, hienoja tekevät muun muassa Color Collective ja Design Seeds.

***


I decided to start a new feature: every week I'm going to share one of my pictures accompanied with a color chart made of it. Why? Because I love colors, and have lately been especially in love with color charts made after pictures. And by the way, they are so fun to make. Thursday will thereafter be the official color day from now on. Hopefully I'm not the only excited one here :)

If you want to see other picture-based color charts as well, i.e. Color Collective and Design Seeds make lovely ones.

5 comments:

  1. Heippa!
    Ollaan oltu reissussa ja sillävälin oli tullut arpapalkinto perille! Kiitos kovasti, oli NIIIN mieluisa paketti!

    Hyvää juhannusta!

    ReplyDelete
  2. Hei,
    värikastta on just upea idea. Pidän niistä mahdottomasti. Ensimmäinen on aivan upea, kaupungin ilta tai aamu, hieno sinisen ja ruskean yhdistelmä. Siitä tuleekin mieleeni, että mulla on kasa värikarttasi värisiä isoäidin neliöitä jemmassa. Mitähän niistä tulis?
    t. Muuma

    ReplyDelete
  3. Marlai:
    Mahtavaa kuulla! Ja onnea vialä kerran!

    Muuma:
    Minkäkokoisia neliöt on ja kuinka paljon niitä on? Ikomin pajaan saa halutessaan lahjoittaa: mulla on neliöideoita enemmän kuin aikaa virkata neliöitä ;)
    PS. Kuvassa on aamu, muistaakseni otin sen matkalla töihin.

    ReplyDelete
  4. Aivan ihana idea ja ihana kuvakin, ja värit! :) Odotan innolla jatkoa!

    ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...