Monday, June 6, 2011

Puistossa // In the ParkNeljän päivän loma tuli selvästi tarpeeseen. Nyt on niin paljon parempi ja jaksavampi olo ettei ole todellistakaan. En jaksa edes kiukutella maanantaille tai huokailla sitä, että on koko viikko vielä edessä. Olo on rauhallinen ja rento. Johtunee auringosta, jäätelöstä, lepäämisesta ja hyvästä seurasta. Neljään päivään mahtui sekä sosiaalisuutta että yksinoloa, tekemistä että laiskottelua. Miksaus oli varsin toimiva.

Lauantaina oli kamalan kuuma, ja illalla vietimme aikaa puistossa. Minä kuvasin ja virkkasin, poikaystävä luki lehteä. Pidän puistohengailusta, ja aion tänä kesänä harrastaa sitä paljon. Mutta seuraavalla kerralla otetaan kyllä eväät!

***

The four day weekend was much needed. I feel that much better now it's not even real. I'm not even pissed it's Monday and the whole week is still ahead. I feel peaceful and relaxed. Probably because of the sunshine, ice cream, sleeping and good company. The four days included both social intercourse and being alone, doing things and lazing around. The mix was perfect, I would say.

On Saturday it was very hot, and in the evening we spent time in a park. I photographed and crocheted, he was reading newspaper. I love hanging around in parks, and am going to do lots of it this summer. But the next time we'll take food with us!

4 comments:

 1. Heippa!

  Ihanaa, voitin arvonnassasi! ..mutta en saa lähetettyä sulle sähköpostia.. Onkohan tuo osoite oikein vai missä vika?

  ReplyDelete
 2. Osoitteesta puuttui yksi ii, hups! Pahoitteluni! Nyt on korjattu ja pitäisi toimia. Eli tjinuski.ikomi[at]hotmail.fi

  PS. Laitathan myös nimimerkkisi viestiin, niin tiedän laittaa oikean palkinnon!

  ReplyDelete
 3. You have such a lovely blog.

  Sometimes I feel way more relaxed just because the weather is nice. Sounds like you had a good, nice, long weekend :)

  ReplyDelete
 4. Thank you Amber! I like yours as well, just checked it out!

  Weather really means a lot sometimes. Summer is here now, so hopefully I'll spend lots of lovely days at the park in the near future :)

  ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...