Sunday, June 12, 2011

Maximum
Olen ymmärtänyt maksihameiden ihanuuden. Ne ovat päällä mukavia, helppoja ja vilpoisia. Maksihameeseen pukeutuneena ei tarvitse olla huolissaan kumartelemisesta tai jalat yhdessä istumisesta. Piknikvaatteina ne ovat oivia, sillä voi huoletta istua miten vain ilman lyhyen hameen rajoituksia. Eikä säärikarvoistakaan tarvitse maksihameaamuina huolehtia, ainakaan jos ei tuule ihan hirveästi.

Työvaatteeksi maksihame ei kuitenkaan sovi. Minulla kun on sellainen pyörällinen työtuoli ja tapana rullailla estoitta ympäri huonetta. Yhtenä päivänä kiskoinkin helmaa rullien alta ainakin kaksikymmentä kertaa, kun en koskaan muistanut lähteä varovaisemmin liikkeelle. Ja tänään korjasin sitten sen kunniaksi helmasta palkeenkielen.

***

I've understood why maxi skirts are so lovely. They are easy to wear, comfortable and cool on a hot day. You don't have to be worried about bending or sitting with your knees together when wearing them, and that's why they are especially good to be worn on picnics. And as long as it's not very windy, you don't even have to care about shaving.

However, they are not that good as work wear. I have an office chair with wheels, and I usually roll around the room a lot. The other day I pulled my hem from the wheels about twenty times as I forgot to be careful. And today I sewed a hole in the skirt because of that.

No comments:

Post a Comment

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...