Saturday, May 28, 2011

Kakkupornoa // Cake PornPidän kamalasti kakusta ja usein himoitsenkin sitä.
Aina kyse ei kuitenkaan ole syömisestä.
Kakut ovat kauniita, ja tuottavat näin
esteettistä mielihyvää.
Kurjana päivänä mikään ei piristä niin
kuin kakunkuvien selaaminen internetissä.
Toisaalta, silloin kyllä usein iskee
se syömiseen liittyvä kakkuhimo myös.

***

I love cake and I often have a craving for it.
It isn't always about the eating though.
Cakes are beautiful and so they give me aesthetic pleasure.
On a bad day nothing else helps like
browsing cake pictures on the internet.
On the other hand, it usually makes
me wanna eat those cakes too.

3 comments:

 1. Mä rakastan sateenkaarikakkuja! Leivoin tässä muutama viikko sitten pakkaseen kuusi eriväristä ohutta kakkupohjaa meidän typyn yksveesynttärikakkua varten. Jännittää ihan hirveästi millainen siitä tulee, toivottavasti hieno! Kiitos eritoten tuosta viimeisestä kuvasta, oon haaveillut niistä Tiimarin värikkäistä muoviaterimista mutten ole keksiyt miten saisin ne yhdistetyä meidän synttärimenuun. Vaan ha! Kaukkuahan voi tietty syödä haarukalla eli pitänee käydä ostamassa läjä vaalenpunaisia haarukoita.

  Kiitos myös kookospallojen ohjeesta, rakastan niitä yli kaiken!

  ReplyDelete
 2. Onpa ihan älyttömän herkullisen näköistä tuo sateenkaarikakku. :F Samaten kans pöllömuffinssit (mistä tulikin mieleen, että unohdin lisätä lempieläinkommenttiin huuhkajat ja pöllöt, oh woe...)!

  ReplyDelete
 3. Anna: mieheni syö aina kakun haarukalla, ei missään nimessä lusikalla :D Ja ne Tiimarin värikkäät aterimet on ihania, itsekin olen niitä salaa himoinnut...

  Saija: Sateenkaarikakut on mahtavia, tosin mun mielestä melkein kaikki sateenkaarenväriset asiat on mahtavia :D Mutta mikään muu kakku ei koskaan ilahduta yhtä paljon kuin sateenkaarikakku.

  ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...