Monday, May 30, 2011

Harmaata // GreySunnuntai oli pitkä, hidas ja harmaa. Minä taas olin ahkera ja tehokas. Viikkasin, järjestin, poistin, tiskasin, pesin, siivosin ja istutin. Pyykkivuori on nyt valloitettu, tiskivuori purettu, tavarat paikoillaan, työpöytä kaivettu esiin roinan alta, kylpyamme pesty ja parveke sisustettu. Loppuillan istuin sohvalla ja virkkasin kaikessa rauhassa. Söin pizzaa suoraan laatikosta ja olin tyytyväinen viikonloppuuni. Ja elämääni muutenkin. Huomaan yhä useammin olevani iloinen, onnellinen ja tyytyväinen. Koko talven tuntui, kuin olisi kulkenut kapeassa tunnelissa, jossa hallitsevin ajatus oli laskelma siitä, kuinka monta tuntia ehtii nukkua ennen kuin on taas noustava. Nyt ympärillä on taas tilaa, valoa ja iloa. Ja unikin riittää, enää ei tarvitse nukkua kolmeatoista tuntia ja olla silti koko ajan väsynyt.

Harmaus jatkuu tänään, sen lisäksi on litimärkää. Join aamulla puoli litraa maitoteetä saadakseni oloni lämpimäksi ja mukavaksi. Sadekaan ei haittaa, kun on koko päivän töissä. Tämän jälkeen kaksi päivää, ja sitten on taas vapaata. Luulen, että tästä tulee hyvä viikko.

***

Sunday was long, slow and grey. I, on the other hand, was very effective. I folded, organized, threw away, washed, cleaned and planted. Laundry and dishes are now done, things are at the right places, my desk is found again under all that clutter, bath tub is clean and balcony decorated. The rest of the day I just sat on the couch and crocheted. Ate pizza right from the box and was happy with my weekend. And with my life. More and more often I wake up and realize I'm happy, blissfull and satisfied. The whole winter felt like walking in a narrow, dark tunnel. I spent most of the time counting how many hours I can sleep until I have to wake up again. Now it feels like there is light and joy in my life again. And I don't have to sleep that much anymore to geth through the days.

Today it's still grey, and also pouring. I drank half a liter of tea this morning to keep myself warm. And the rain doesn't matter that much cause I'll be working the whole day. After this it's two days left, and then a long weekend. I have a feeling this is going to be a good week.

1 comment:

  1. Unohdin viikonloppuna onnitella uuden blogin johdosta, joten teen sen nyt: ONNEA. Ja onnea myös hyvien fiilisten ja jaksamisten johdosta, semmoset on kivoja. Ikäväki ois. <3

    Mau.

    ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...