Saturday, May 28, 2011

Arvonta #2 // Giveaway #2Mitä: Tämän palkinnon on lahjoittanut Uu-la-la. Voittaja saa itselleen pinkin papukaijakassin violetilla printillä ja kultaisella tekstillä SEKÄ Uu-la-la:n pikkusiskon Sweet la-la:n mansikkakorun. Korussa on mansikan kaverina nikkelitön violetti ketju, violetti kulkunen ja pieni satiinirusetti.
Milloin: Arvonta päättyy lauantaina 4.6. klo 23 (Suomen aikaa). Voittaja valitaan satunnaisotannalla ja julkistetaan sunnuntaina 5.6.
Kuka: Kuka vain, mistä vain!
Miten: Jätä kommentti tähän tekstiin ja kerro samalla mitä aiot tehdä kesällä (yksi asia riittää). Mikäli kommentoit anonyymisti, tai jos blogger-profiilisi ei sisällä sähköpostiosoitettasi, jätä myös se vastauksesi mukana.
Lisälippu: Vieraile Uu-la-la:n ja Sweet la la:n Facebook-sivulla ja tykkää jommastakummasta. Myös aikaisemmin klikatut tykkäykset lasketaan. Tämän jälkeen jätä tähän tekstiin toinen, erillinen kommentti.

Onnea!

***

What: This price is donated by Uu-la-la. The winner will get a pink tote bag with purple print and golden text on it AND a lovely strawberry necklace by Uu-la-la's sister business Sweet la la. The necklace has a purple nickel-free chain, purple little bell and a bow made of satin ribbon.
When: This giveaway ends on Saturday 4th of June at 23 (GMT +2). The winner will be picked randomly and announced on Sunday 5th of June.
Who: Anyone, anywhere in the world!
How: Leave a comment to this text and tell me what is your favourite animal. If you comment anonymously, or if your blogger profile doesn't contain you email-address, leave your email as well.
Extra entry: Visit Uu-la-la's and Sweet la la's Facebook-page and like one of them. Then leave another, separate comment to this text.

Good luck!

12 comments:

 1. Aion kesällä uida paljon! :)  sähköposti: roosahok@luukku.com

  ReplyDelete
 2. Kesällä aion juhlia mm. häitäni, tai pikemminkin niiden vastaanottoa, kun karkasimmekin sulhon kanssa vihille jo tässä kuussa, mutta juhlia ehtii myöhemminkin! Ruotsinkin puolella lähden käymään tuoreen aviomieheni kanssa, mm. Gröna Lundin tivolissa, jossa esiintyy ensi kuussa Flogging Molly. Toivottavasti Ruotsissa olis sit kesäisempää kuin mitä tähän asti täällä Suomessa. :I

  ReplyDelete
 3. ... ja tykkäsinpä Naamakirjassa sekä Sweet la lasta että Uu-la-lasta, kun osuivat molemmat sen verran lähelle omia intressejä. Hävettää, etten ollut aiemmin törmännyt. :I

  ReplyDelete
 4. Mökkeillä,uida ja grillailla.. siis nauttia kesästä =)

  ReplyDelete
 5. Ainakin maalata sisäkaton eteisestä, makuuhuoneesta ja vessasta. Muutimme uuteen (vanhaan, -58 rakennettu) kotiin ja täällä riittää väkertämistä. :)

  ReplyDelete
 6. Aion ainakin käydä The Prodigyn keikalla Ruississa ja opetella leikkaamaan ruohon.

  ReplyDelete
 7. Olemme kuulema luvanneet viedä 3 nuorinta lasta Ruotsiin, sinne siis ainakin!

  Ja kirpparit, niitä ihan varmasti koluan!!!

  ReplyDelete
 8. Kesällä aion...

  ... kulkea sellaisissa vaatteissa, etten syksyhäissäni ole raidoitettu kuin tiikeri!

  ReplyDelete
 9. Aion kesällä järjestää vähintään yhden semispontaanin, kaikille avoimen piknikin nyyttäriperiaatteella.
  Ai ja syödä kioskista ostettua tötteröjäätelöä myös.

  ReplyDelete
 10. Pyörähdin tykkäämässä molemmista, vaikuttivat tarkemmankin tutustumisen arvoisilta vaikka uusia tuttavuuksia ovatkin!

  ReplyDelete
 11. Kesällä meinaan nauttia myös niistä pienistä, "tyhjistä" (eli kun ei oo tekemistä) hetkistä. Olla vaan...no, onnellinen:)

  ReplyDelete
 12. Mennä naimisiin! Vajaan kahden viikon päästä, oi, se on pian. Kesällä aion lisäksi uida, syödä jätskiä ja nauttia kuohuvaa aina kun siltä tuntuu.

  ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...