Saturday, May 28, 2011

Arvonta #1 // Giveaway #1Mitä: Suloinen kakkumuistikirja kesäpäiväkirjaksi, ohutkärkinen tussi muistiinpanojen tekemiseen sekä Ikomin kesäiset simpukkakorvakorut nikkelittömillä korviskoukuilla.
Milloin: Arvonta sulkeutuu lauantaina 4.6. klo 23 (Suomen aikaa). Voittaja valitaan satunnaisotannalla ja ilmoitetaan sunnuntaina 5.6.
Kuka: Kuka vain, mistä vain!
Miten: Jätä kommentti tähän tekstiin ja kerro siinä, pidätkö päiväkirjaa. Jos kommentoit anonyymisti tai jos blogger-profiilissasi ei ole sähköpostiosoitettasi, jätäthän myös sen kommenttiisi.

Onnea kaikille osallistujille!

***

What: Cute cupcake notebook for summer journaling, extra fine felt tip pen for writing down your notes and a summery pair of Ikomi's seashell earrings with nickel free hooks.
When
: This giveaway ends on Saturday 4th of June at 23 (GMT +2). The winner will be picked randomly and announced on Sunday 5th of June.
Who: Anyone, anywhere in the world!
How
: Leave a comment to this post and tell me whether or not you keep a journal. If you comment anonymously or your blogger profile doesn't contain your e-mail address, leave your email as well.

Good luck to everyone!

19 comments:

 1. Yritän kovin aina pitää päiväkirjaa! Tosin alan sensuroida itseäni siinä, koska "jos joku muu kuitenkin lukee sitä ja saa tietää asioita minusta!" :D Lähinnä siis nykyisin(kin) satunnaista kuvapäiväkirjaa pidän blogin muodossa, mutta tarkoitus aina aloittaa sitä oikeaakin versiota.

  ReplyDelete
 2. Onnea uuteen blogikotiin!

  Pidän päiväkirjantapaista kalenterissani. Kirjotan ja piirrän sinne tapahtumista, kerään pääsyliput ja muistot talteen :)

  Kivaa kesän alkua!

  ReplyDelete
 3. Olen päiväkirjojen suurkuluttaja... :F Käsin olen kirjoittanut päiväkirjaa jo alle kymmenvuotiaasta, mutta 2000-luvun vaihduttua aloin sen ohella pitää myös nettipäiväkirjaa. Myös kuvapäiväkirjaa on tullut pidettyä!

  Niin ja tosiaan, onnea uuteen blogikotiin! Aivan huikeat blogiavajaiset, mahtavaa tämä tämmöinen ja ihailtavaa miten jaksat! <3

  ReplyDelete
 4. Onnea uuteen blogiin! En pidä päiväkirjaa, mutta voisin aloittaa! :)

  sähköposti: roosahok@luukku.com


  -Roosa

  ReplyDelete
 5. Haluaisin pitää, mutta se ei kumminkaan oo mun juttu. Kalenteriin aina sillointällöin merkkaan jotain, mutta välillä menee pitkiä aikoja, ettei siä oo mitää merkintöjä!

  ReplyDelete
 6. Haluaisin pitää kuvapäiväkirjaa päivän asuista ja muusta hauskasta mutta vielä en ole saanut aikaiseksi aloittaa, ehkä tänä kesänä!

  ReplyDelete
 7. yritän, mutta ikinä en onnistu ...

  ReplyDelete
 8. Pidän rasti ruutuun päiväkirjaa, eli Keel'sin Simple Diary on se mun juttu! Ja leikekirjat tietenkin...

  http://www.simplediary.com/#/Intro/

  ReplyDelete
 9. Aina välillä innostun pitämään, sitten se kuitenkin aina jää...

  Jokuaika sitten hommasin 5-vuoden kalenterin, tarkoitus on yrittää ottaa iltarutiiniksi ennen nukkumaanmenoa täyttää ne pari riviä jotka joka päivälle on varattu.

  Leikekirjoja, muistikirjoja, ideavihkoja...niitä kyllä löytyy.

  Ja jonkinlainen kuvapäiväkirjakin.

  ReplyDelete
 10. Päiväkirja... Kyllä, sellainen minulta löytyy! Kirjoittelen harvakseltaan, toisaalta myöhemmin lukiessa sellaisesta saa rivakammin käsityksen kulloisestakin elämänvaiheesta.

  Olen huomannut kirjoittelevani lauantaiaamuisin, kun mieheni vielä nukkuu, ja teekupin äärellä. Jostain syystä juon teetä enää päiväkirjaan kirjoittaessani. Hassua!

  ReplyDelete
 11. En pidä päiväkirjaa.

  Pitäiskö aloittaa?

  ReplyDelete
 12. En pidä päiväkirjaa, mutta omistan lukuisia muistikirjoja ja vihkoja, joissa on tärkeitä listoja ja muita muistettavia asioita. Kerronnallinen kirjoittaminen ei ole minun juttuni, mutta muistilistat helpottavat luovan kaaoksen hallitsemista.

  ReplyDelete
 13. En jaksa pitää, vaikka se olisi varmaan kivaa. Ei vain aika riitä.

  ReplyDelete
 14. Olen yrittänyt päiväkirjan aloittamista noin kolme kertaa. Olen yrittänyt blogin aloittamista kaksi kertaa. Siihen ne sitten jäi; yhteen, kahteen merkintään.. Mutta noin hienoon muistikitjaan ois kyllä ilo pistää ylös kesän mietteitä! (Ja korviksia ei koskaan ole liikaa)

  ReplyDelete
 15. Ei, en pidä päiväkirjaa, muuten kuin joskus kädessäni, heh, heh. En ole tarpeeksi pitkäjänteinen, niinpä elämässäni on jo lukematon joukko yksisivuisia päiväkirjoja. Olen vanhemminten oppinut jotain itsestäni. Pitää kuitenkin olla altis muutoksille eli jos arpaonni suosii, täytynee aloittaa.

  terv. Muuma

  ReplyDelete
 16. Pidän päiväkirjaa, tällähetkellä kirjoitan itse sitomaani kirjaan.(:

  pu-ra[at]windowslive.com

  ReplyDelete
 17. En itse pidä,mutta tyttäreni kyllä..ja lisäksi hän on hullaantunut vihkoihin,eikä niitä hänen mielestään ole koskaan liikaa :D
  joten oilisihan tuo UPEA vihko hänelle annettavaksi.

  Satu V

  ReplyDelete
 18. En pidä päiväkirjaa. Ihanat blogisynttärit! :)

  ReplyDelete
 19. Joskus tuli pidettyä päiväkirjaa, mutta nyt en ole piiiitkään aikaan raapustellut mitään tekemisiäni ylös. Ehkäpä näin suloinen päiväkirja toimisi innoittajana! :))

  ReplyDelete

Jätä toki viesti!

PS. Luen jokaisen kommentin ennen julkaisemista. Kyse ei ole sensuurista tai kontrollista, haluan vain varmistaa, ettei yksikään jää vahingossa lukematta.


Feel free to leave a note!

PS. I read every comment before publishing them. That's not about censorship or control. I just want to make sure I won't miss any of them.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...